Söpöintä ikinä? Pandapoikasten pesue ihastuttaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pandat ovat eläinlajina erityisen huomion kohteena jo siksi, että niiden pelätään kuolevan sukupuuttoon. Viime vuosina lajilla on nähty valoa tunnelin päässä, kun pandojen hoitokodeissa on saatu suuriakin pesueita. Nyt eräs sellainen on syntynyt pandojen kotikonnuilla Kiinassa.

The Chengdu Research -keskuksessa syntyi nimittäin äskettäin peräti kaksitoista pandanpoikasta. Kansainvälinen media on seurannut poikasten varttumista mielenkiinnolla ja nyt The Sun -lehdessä on julkaistu pienokaisten ensimmäiset viralliset kuvat. Hellyttävissä otoksissa koko pesue nähdään nauttimassa unesta ”pesässään”.

Sichuanissa oleva hoitokoti perustettiin vuonna 1987 juuri pandojen auttamiseen, ja nykyisin alueella asuukin jo peräti 108 pandaa. Keskuksen verkkosivuilta löytyy myös lisää ihastuttavia kuvia pienokaisista.