BB-Terhin pää ei kestänyt – luovuttaa ja jättää BB-talon?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asuminen voi pahimmillaan olla todella karmaiseva kokemus. Tiistaista saakka BB-Terhi on ollut erittäin huonossa jamassa, sillä hän on vetäytynyt kuoreensa ja saanut raivokohtauksia. Tänään hieman kolmen jälkeen aamuyöllä hän lopulta murtui.

– Mä en kestä enää tätä. Mä oon ihan valmis luovuttaan. Mulla on 24 tuntia aikaa harkita tätä juttua, kun mä meen tonne, Terhi ilmoitti asukkaille päiväkirjahuoneen oven edessä.

– Älä tee mitään tyhmää. Jos sä nyt teet jotain tyhmää, niin sä tuut varmasti katumaan sitä, Suvi yritti rauhoitella Terhiä.

Koko päivän omissa ajatuksissaan ollut ja syrjään vetäytynyt Terhi valitti erityisesti tupakanhimoaan ja sitä, ettei pystynyt nukkumaan talossa, koska hän joutui jakamaan pienen sängyn kolmen muun asukkaan kanssa.

– Mun pää ei kestä tätä. Te ette todellakaan tiedä mitä mun pään sisällä on. Mä haluun pois täältä. Mä oon niin täys teitä kaikkia ja niin täys tätä kaikkee. Tää ei oo mikään harkitsematon teko. Mä oon harkinnu tätä jo 24 tuntia. Jättäkää mut rauhaan. Antakaa mun olla! Terhi raivosi.

Tämän jälkeen Terhi poistui kylpyhuoneeseen, josta Isoveli kutsui hänet päiväkirjahuoneeseen.

– Jos sillä ois tupakkaa, se ei olis tollanen. Sitä pelottaa, se miten se on muuttunu täällä, Sebastian pohti ääneen.

– Tolla naisella ei oo kyl kaikki hyvin. Se vaan huutaa. Mua ärsyttää, ihan niinkuin mä olisin jossain hullujen kodissa, Salar totesi.