Lady Gaga vetoaa naisiin: Pihdatkaa seksissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuvan Lady Gagan uutisoitiin äskettäin seurustelevan Vampyyripäiväkirjat-hittisarjan komistuksen Taylor Kinneyn kanssa. Nyt laulajatähti on kommentoinut suhde-elämäänsä USA Today -lehden haastattelussa.

Paljastavissa asuissa usein esiintyvä Lady Gaga kertoi samalla, että hän pihtaa seksiä uusissa ihmissuhteissaan. Laulajatähti toivoo, että muutkin naiset kunnioittaisivat vartaloaan, eivätkä antaisi sitä jakoon liian aikaisin.

– Se on ollut minulle aina tärkeää, kuten myös minun sukupolvelleni. Varttuessa on tärkeää pohtia onko seksin merkitys pieni vai suuri. Toivon, että nuoret naiset tietäisivät seksin olevan iso juttu ja etteivät he harrastaisi sitä liian aikaisin. Haluan, että joku ansaitsee sen heiltä. Vain siten miehet arvostavat naisten vartaloa, Lady Gaga ohjeisti.

Taannoin megatähti Lady Gaga purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen ja tekevänsä koko ajan töitä.