Madonnan kiertuepäivät vuotivat julkisuuteen – Suomi ei mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Madonna esiintyi taannoin Helsingissä 85.000 katsojalle, eli konsertti oli kaikilla mittareilla arvioituna menestys. Siitä johtuen voisi uskoa, että Madonnalla olisi mielenkiintoa saapua konsertoimaan myös uudelleen. Ilmeisesti näin ei kuitenkaan ole.

Madonnalle omistettu Drowned Madonna -verkkosivusto kertoo saaneensa jo etukäteen käsiinsä tulevan maailmankiertueen keikkapäivät ja -paikat. Tiedote oli tarkoitus julkaista vasta 31. lokakuuta Beverly Hillsissä järjestettävässä lehdistötilaisuudessa. Suomalaisittain tiedotteessa on huolestuttavaa se, että Suomi ei ole – ainakaan toistaiseksi – mukana listalla.

Keikkalistan mukaan Madonna konsertoi ensi kesänä heinä-elokuussa Italiassa, Kroatiassa, Saksassa, Tanskassa, Ranskassa, Hollannissa, Britanniassa ja Espanjassa. Siten myös Ruotsi ja Norja jäävät ilman konsertteja. Tanskan konserttipäiväksi ilmoitetaan 23. heinäkuuta. Nyt ilmoitettavien keikkojen väliin jää toki useita vapaita päiviä, joiden aikana supersuosittu laulajatähti voi vielä hyvinkin ehtiä nauttimaan esimerkiksi Suomen kesäkeleistä.