Mitä ihmettä Ylen uutisankkurin papereissa oli? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokanavien suorissa uutislähetyksissä sattuu ja tapahtuu usein asioita, jotka päätyvät nopeasti verkkoon digiboksien ja verkkotallennusten ansiosta. Maailmalla on saatu ihmetellä muutamia kertoja myös suomalaisten uutislähetysten tapahtumia. Nyt uutiskynnys ei taida maailmalla kuitenkaan ylittyä.

Tiistaina Yleisradion TV1-kanavan Kuuden televisiouutisissa uutisankkuri Matti Rönkä piti tuttuun tapaansa edessää nippua papereita siltä varalta, että tekstien lukulaite, prompteri, pettäisi. Näihin papereihin ilmestyi lähetyksen aikana piirrustuksia, jotka näkyivät vilaukselta myös televisiokatsojille.

Kuva: Yle Uutiset

Asiasta kertoi ensimmäisenä Iltalehti. Myöhemmin Ilta-Sanomille Rönkä puolestaan kertoi olevansa visuaalinen ihminen ja piirtelevänsä usein uutislähetysten aikana. Samalla uutisankkuri ihmetteli asiasta syntynyttä kohua.

Kuva: Yle Uutiset