Paidaton liikenteenohjaaja yllätti autoilijat – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainoksissa poseeraavat paidattomat ja vähäpukeiset naiset aiheuttavat joidenkin mielestä vaaratilanteita liikenteessä. Paidattomat miehet aiheuttavat hekin toki hämmennystä, mutta hieman eri tavalla.

Nyt Kiinassa on nimittäin paljastunut tapaus, jossa Haikoun kaupungissa paidattomaksi itsensä riisutut mies ryhtyi harjoittamaan liikenteenohjausta vilkkaassa risteyksessä. 29. syyskuuta tapahtuneesta välikohtauksesta ikuistettu kuvat ovat nyt levinneet verkossa.

Monet netinkäyttäjät ovat kehuneet miehen suoritusta ja todenneet hänen olleen vain ystävällinen ohjatessaan liikennettä vapaaehtoisesti. Miehen tempauksesta uutisoi ensimmäisenä Nanguo Metropolis Daily. Lehden mukaan mies oli Guo Xiaoyang, jota veli oli pyytänyt ohjaaman rakennustyömaan liikennettä.