Scarlett Johanssonin alastonkuvat julkaissut kiinni – 121 vuoden vankeustuomio uhkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäpariskunta Scarlett Johansson ja Ryan Reynolds erosivat taannoin ulkoisesti varsin sopuisissa merkeissä. Sen jälkeen kaunotar heilasteli kolmen kuukauden ajan 51-vuotiaan näyttelijän Sean Pennin kanssa. Viime aikoina Scarlett on kuitenkin ollut otsikoissa alastonkuviensa merkeissä.

Maaliskuussa viihdelehdet kertoivat, että näyttelijäkaunottaren matkapuhelin oli varastettu. Sittemmin puhelimessa olleet alastonkuvat päätyivät internetiin, jossa ne levisivät erittäin nopeasti. Samaan aikaan muidenkin naistähtien nakukuvia päätyi julkisuuteen, joten hätiin kutsuttiin FBI.

Nyt poliisi on ilmoittanut pidättäneensä kuvien hakkeroimisesta ja julkaisemisesta vastanneen miehen. Viranomaisten mukaan epälty on 35-vuotias floridalainen mies, jota uhkaa nyt jopa 121 vuoden vankeustuomio, mikäli hänet todetaan lopulta oikeudessa syylliseksi.

26-vuotias näyttelijäkaunotar tähdittää parhaillaan sarjakuvakirjaan perustuvaa elokuvaa yhdessä Chris Evansin ja Jeremy Rennerin kanssa. Johansson näyttelee elokuvassa superagentti Mustaa Leskeä. Näyttelijäkomistus Evans taas näyttelee elokuvassa Kapteeni Amerikka -supersankaria.

Scarlett Johanssonin ja Ryan Reynoldsin taannoisen eroilmoituksen jälkeen selvisi, että eroon liittyi myös Sandra Bullock. Kolmiodraamasta vedettiin julkisuudessa johtopäätös, että Bullock ja Reynolds olivat olleet yhdessä jo Ryanin avioliiton aikana. Uusi pari vietti muiden muassa joulun yhdessä Sandran perheen parissa ja uudenvuoden kahdestaan romanttisella illallisella. Reynolds ja Bullock näyttelivät rinnakkain elokuvassa The Proposal, ja rakkauden uskottiin alkaneen jo kuvauksista.