Whitney Houston sekoili lennolla – henkilökunta suivaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rajussa huumekierteessä useiden vuosien ajan ollut supertähti Whitney Houston palasi viime vuonna konserttilavoille paluukiertueensa merkeissä. Houstonin paluukiertue kärsi ongelmista, kun entinen supertähti joutui perumaan useita keikkojaan.

Laulaja kiidätettiin esimerkiksi sairaalahoitoon Pariisissa, Ranskassa. Lisäksi hänen nähtiin käyttävän huumeita englantilaisen hotellin aulassa. Nyt Whitney on aiheuttanut kohtauksen lennolla Atlantasta Detroitiin. Entinen supertähti ei esimerkiksi suostunut kiinnittämään turvavyötään. Lopulta hänet oltiin poistamassa jo koneesta, kun laulaja viimein päätti toimia kuten käskettiin.

Monet viihdelehdet ovat ilmaisseet huolensa tähden kunnosta ja kertoneet hänen olevan edelleen koukussa huumeisiin. Silminnäkijöiden mukaan 90-luvun suurimpiin supertähtiin lukeutunut Houston nähtiin taannoin myös Beverly Wilshire -hotellissa käytämässä huumeita.