Jamie Waylett kiinni huumeista ja palopommista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harry Potter -elokuvat ovat koko perheen tarinoita, joiden tähdiltäkin edellytetään moitteetonta käytöstä myös siviilissä. Joukkoon mahtuu usein myös ”mätiä omenia”, ja näin ollen myös Potter-elokuvillakin on omansa. Hän on 22-vuotias näyttelijä Jamie Waylett.

Waylett pidätettiin vuonna 2009 marijuanan kasvattamisesta, ja nyt hän on jäänyt jälleen kiinni huumeista. Lontoon mellakoiden aikaan pidätetty nuori näyttelijä yllätti kuitenkin toden teolla, sillä hänen hallustaan löytyi bensiinistä valmistettu palopommi, E! Online paljasti.

Palopommin löytymisen jälkeen poliisi teki ratsian Waylettin asuntoon, josta löytyi viisitoista kannabiskasvia. Tuomio on vielä julistamatta, mutta kovin helpolla näyttelijä tuskin tällä kertaa pääsee. Odotettavissa on nimittäin vankilatuomio. Vuonna 2009 hän sai huumerikoksesta 120 tuntia yhdyskuntapalvelua.