Yllätyskäänne: ”Michael Jackson ei voinut ottaa tappavaa annosta”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Michael Jacksonin reilut kaksi vuotta sitten tapahtunutta kuolemaa puidaan parhaillaan oikeudessa Yhdysvalloissa. Äskettäin selvisi 50-vuotiaana traagisesti menehtyneen laulajan olleen huippukunnossa ennen kuolemaansa.

Tähän mennessä lääkärin lakimiehet ovat väittäneet Jacksonin ottaneen itse tappavan annoksen Propofol-lääkettä. Nyt oikeudenkäynnissä on kuultu tähden ruumiinavauksen tehnyttä lääkäriä Christopher Rogersia. Laulajan ruumiin tutkinut lääkäri esitti muun muuassa oman teoriansa siitä, oliko Michael Jacksonin kuolema voinut olla itse aiheutettu.

– Minun näkökulmastani ja olosuhteista katsottuna Michael Jackson ei ole voinut ottaa itse tappavaa annosta Propofol-lääkettä, Rogers kertoi Los Angelesin tuomioistuimella.

Rogers kertoi, ettei poptähti voinut ottaa itse tappavaa määrää huumaavaa Propofol-lääkettä, sillä laulaja oli nukkuessaan lukuisten rauhoittavien lääkkeiden vaikutuksen alaisena. Hän kertoikin, ettei usko sitä, että tähti olisi herännyt kesken lääketokkuransa ja onnistunut ottamaan lisää rauhoittavaa lääkettä.

Popin kuninkaaksi nimetyn Michael Jacksonin henkilääkäri Conrad Murray on syytettynä hoidokkinsa kuolemasta. Lääkärin tilanne onkin muuttunut tukalaksi, sillä tapauksesta on tullut ilmi yllättäviä käänteitä. Muun muuassa tähden lääkärin kerrottiin toimineen varsin erikoisesti elottoman Jacksonin ruumiin edessä. Hän nimittäin viivytteli hätänumeroon soittamista. Äskettäin selvisi myös, että Murray oli tilannut eräältä apteekkarilta laatikoittain Jacksonin tappaneita Propofol-lääkkeitä.