P. Diddyn ökyluottokortin tiedot julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina hakkerit ovat päässeet tunkeutumaan lukuisten supertähtien kännyköiden kuva-albumeihin ja julkaisseet niistä löytämiään alastonkuvia verkossa. Tällä viikolla ahkerin näistä hakkereista jäi viimein FBI:n haaviin ja nyt häntä odottaa jopa yli sadan vuoden vankeustuomio.

Kuvien lisäksi myös muita luottamuksellisia tietoja on vuotanut julkisuuteen, sillä nyt räppäri Sean Combs on raivostunut ökyluottokorttinsa tietojen päädyttyä julkisuuteen. P.Diddy ja Puff Daddy -artistinimiä käyttäneen artistin American Express Centurion -kortin tiedot päätyivät yllättäen verkkoon, New York Post uutisoi.

Maailman ylellisin luottokortti, kansanomaisesti Musta Amex, sai verkossa seurakseen myös supertähden yksityisen puhelinnumeron sekä kopion artistin passista. Viranomaiset tutkivat parhaillaan räppärin pyynnöstä miten tiedot julkisuuteen päätyivät ja kuka on asiasta vastuussa. Artistin omaisuus on 475 miljoonaa dollaria, joten pikkurahasta hänellä ei ole puutetta.