Räppäri Puhuva kone julkaisee esikoislevynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen nuorin levyttävä räppäri, 12-vuotias Puhuva Kone, julkaisee uuden albuminsa Tää Hetki 9. marraskuuta. Levyn ensimmäinen single on Hyvä Kiertää, jolla Puhuva Kone osallistuu Syksyn Sävel-kilpailuun. Singlen teksti on kantaaottava ja ajankohtainen.

Tää Hetki -albuminsa teksteissä Puhuva Kone räppää ajankohtaisten ja vakavienkin aiheiden lisäksi esimerkiksi entisestä kotikaupungistaan Eurasta, unelmista ja tulevaisuuden haaveista, ihastumisesta sekä ystävistä ja vihamiehistä. Levyllä vierailevat sen tuottanut Elastinen sekä teinityttöjen suosikkiräppäri Mikael Gabriel.

– Puhuva Kone on kehittynyt artistina valtavasti keikkailun ja kokemusten myötä. Hän on todella ahkera studiotyöskentelijä, kun tehdään niin tehdään täysillä. Tiimi toimii ja homma kehittyy, Elastinen kommentoi suojattiaan.

Juuri yläasteen aloittanut Puhuva Kone julkaisi edellisen albuminsa Jokainen Tavallaan 6. lokakuuta 2010. Levy myi kultaa parissa kuukaudessa ja tällä hetkellä albumia on myyty jo yli 16.000 kappaletta. Albumilta lohkottiin sinkut Puhuva Kone ja Lintu.