26-vuotias kaunotar muuttui 80-vuotiaan näköiseksi – katso shokkikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa ihmetellään parhaillaan tapausta, jossa 26-vuotias vietnamilainen nainen väittää muuttuneensa hetkessä 80-vuotiaan mummelin näköiseksi. Nguyen Thi Phuong uskoo, että syynä hänen muodonmuutokseensa on ollut elinikäinen kala-allergia.

Alla olevassa kuvassa Nguyen Thi Phuong nähdään poseeraamassa viisi vuotta sitten 21-vuotiaana. Toisessa kuvassa hänet nähdään nyt. Kaunottaren muodonmuutos alkoi vuonna 2008, kun hänen ihonsa muuttui hetkessä ja alkoi roikkua.

Kuva: Tuoi Tre

– Ensin olin aika kaunis ja nyt olen ruma. Minun vartaloani alkoi kutittaa joka puolelta. Sitten sain siihen jotain lääkettä apteekista. Käytin lääkettä kuukauden ajan, ja kutina loppui. Arvet säilyivät kuitenkin edelleen ihossani. Sitten toinen lääke poisti arvet, mutta ihoni alkoi samalla muuttua, Nguyen Thi Phuong kertoi

Lääkärit selvittelevät parhaillaan muodonmuutoksen syytä.