BB-Salaria nöyryytettiin: ”En ole ikinä tehnyt näin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa lemmiskelleiden Veeran ja Salarin orastava romanssi sai taannoin ikävän käänteen, kun Veeralle selvisi, että Salar oli vehtaillut myös Janican kanssa. Salarin tekosista loukkaantunut Veera laittoi tunteensa miestä kohtaan jäähylle, mutta on kuitenkin paljastanut pitävänsä edelleen miehestä ja loukkaantuneensa tämän kylmästä käytöksestä.

Asukkaiden eilisissä Meksiko-aiheisissa juhlissa BB-Suvi yritti paikkailla Salarin ja Veeran välejä. Nainen usutti Salarin anelemaan anteeksiantoa Veeralta, sillä Veera myöntänyt Suville useasti, että hänellä on edelleen tunteita Salaria kohtaan. Alkoholin rohkaisema Salar hakeutuikin Suvin kehoituksista BB-talon pihamaalle Veeran seuraan ja polvistui tämän eteen. Mies kuiskasi anteeksipyyntönsä Veeran korvaan, mutta tämä ei Veeralle riittänyt.

– Pyydä anteeksi, niin että kaikki kuulee, Veera pyysi eteensä polvistuneelta Salarilta.

– Älä nöyryytä mua, Salar pyysi.

– Sä oot nöyryyttäny mua, niin nyt on mun vuoro nöyryyttää sua, Veera perusteli pyytöään.

– Mä oon pahoillani kaikesta paskasta, mitä oon sulle aiheuttanu! Salar huusi lopulta anteeksipyyntönsä uudelleen.

– Koko Suomen kansa ja mun kaverit näki nyt, kun mä polvistuin naisen eteen. Ja sitä mä en oo ikinä tehny, Salar kommentoi tilannetta.

Pariskunnan välit tuntuivat illan aikana lähentyvän entisestään.