Rinnat paljastanut BB-Janica: ”En mä mitään koheltanut”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa lauantai on sujunut rauhallisesti, kun asukkaat ovat lähinnä puineet eilisen bileillan tapahtumia. Illan tähti oli BB-Janica, joka strippasi itsensä lähes alastomaksi. Tänään Janica totesi, ettei hän syyllistynyt illan aikana ylilyönteihin.

Rinnat paljaana strippaussession Benille tarjonnut Janica muisteli illan tapahtumia ja erityisesti pullonpyöritystä.

– Taas mä olin mennyt nukkumaan ilman että mä pesin itseni. En mä oikein mitään koheltanut. Mä en tehnyt mitään. Mä en voinut vastata enkä tehdä tehtäviä. Olikohan mulla niin kova pissahtä tai jotain, Janica pohti.

– Sä sanoit, että sä et halua tehdä tehtäviä, joita tarvii tehdä altaan ulkopuolella kun tulee kylmä, BB-Terhi totesi

Myös Suvi teki yhteenvedon edellisen illan tapahtumista.

– Eilen me alettiin ryypätä aikaisemmin kuin normaalisti, BB-Suvi totesi ja myönsi rikkoneensa BB-talon irtaimistoa.

– Mä oon rikkonut sängyn. Sieltä on lähtenyt lauta alta. En mä hypännyt siinen, vaan joku kaatoi mut siihen, Suvi paljasti.