BB-talon häirikkö ulos: ”En ihastunut Veeraan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta tänään poistettu BB-Salar aiheutti kauden aikana kovasti keskustelua sekä talossa että talon ulkopuolella. Huonosti käyttäytyvä nuori mies joutui jokunen viikko sitten myös välikohtaukseen Sebastianin kanssa ja uhkasi pahoinpidellä tämän.

– Tää on sairasta, mutta hienoa. Tästä näkee onko järkeä olla tuolla. Jos mä lähden johonkin mukaan, niin mä lähden voittamaan sen, Salar kertoi poistuttuaan talosta.

Turkulaismies viihtyi talossa erityisesti Veeran kanssa, ja lähtö olikin neitokaiselle kova paikka. Studioon päästyään Salar kuitenkin totesi, ettei hän todellisuudessa ihastunutkaan Veeraan.

– En ihastunut. Veera on mukava tyttö ja fiksu ja silleen. Kyllä mua vähän ärsytti, kun mä näin ne videot, mutta ei, Salar kertoi.

BB-talon häiriköksi Salar nimettiin edellä mainitun välikohtauksen jälkeen. Tuolloin ohjelman fanit vaativat tuotantoa poistamaan Salarin talosta aggressiivisuuden takia. Aikaisemmilla tuotantokausilla asukkaita on poistettu vastaavista tempauksista, mutta Salar sai kuitenkin jäädä vielä taloon.