BB-taloon tänään kaksi uutta miestä – pakka sekoittuu

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tällä viikolla saatu maistiaisia sunnuntai-illan tapahtumista, kun asukkaat ovat saaneet nähtäväkseen vinkkejä taloon astelevista uusista asukkaista. Illalla asukkaat saavat seuraa, kun kaksi uutta miestä saapuu heidän joukkoonsa.

Isoveli on näyttänyt asukkaille otteita miesten esittelyvideoista, joissa miehet ovat muiden muassa kommentoineet talon asukkaita. Erityisesti BB-Salar sai kritiikkiä, josta hän myös suivaantui. Nuori turkulainen on useaan kertaan uhannut pahoinpidellä häntä kritisoineen miehen. BB-Mikael on puolestaan ollut vaikuttunut miehen lihaksista.

Naisista BB-Veera ja BB-Suvi pääsivät aiemmin tällä viikolla myös tapaamaan toista miehistä. Päiväkirjahuoneessa naisten silmät peitettiin ja he saivat kosketella miestä. Asukkaat ovat nyt antaneet tulokkaille nimet XL ja XXL.