Kim Kardashian ratsasti kamelilla 15 sentin koroissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman tämän hetken seuratuimmista julkkiskaunottarista on Kim Kardashian, joka tunnetaan minimekkojensa lisäksi näyttävästä luksuselämästään. Äskettäin realitytähti törsäsi varojaan uuteen menopeliin, sillä hän osti peräti 450.000 dollarin Ferrarin.

Nyt 30-vuotias kurvikas kaunotar kuvattiin Dubaissa ratsastamassa kamelilla. Tähti ei kuitenkaan näytä luopuvan tyylistään edes korkean kyttyräselkäisen eläimen selässä. Kimin jaloissa nimittäin komeilivat 15 senttimetrin korkuiset Christian Loubotin –merkkikorkokengät.

Kimberly “Kim” Kardashian meni äskettäin naimisiin koripalloilijamiehensä Kris Humphriesin kanssa. Kaunottaren kerrottiin tienanneen näyttävistä julkkisvieraiden värittämistä häistään yli 18 miljoonaa dollaria. Parade-sivuston järjestemässä äänestyksessä realitytähti nimettiin äskettäin viihdemaailman ärsyttävimmäksi julkkikseksi.