Catherine Zeta-Jones on tulikuuma 42-vuotias

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Catherine Zeta-Jones sai taannoin kunnianosoituksen synnyinmaaltaan Britannialta, kun hänelle annettiin ritarikunnan myöntämä harvinainen arvonimi. Tähdelle myönnettiin brittiläisen imperiumin komentajan arvo, eli CBE.

Viime aikoina tumma kaunotar on ollut poikkeuksellisen vähän otsikoissa, koska hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä. Nyt Catherine on kuitenkin näyttäytynyt supertähtimiehensä kanssa Los Angelesissa järjestetyssä A Fine Romance –hyväntekeväisyystapahtumassa.

Catherine Zeta-Jones on naimisissa itseään 25 vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Pariskunnan elämää varjosti taannoin Douglasin sairastama kurkkusyöpä. Rankkojen syöpähoitojen jälkeen suosikkinäyttelijä on nyt kuitenkin selättänyt sairauden.