Alessandra Ambrosio villitsi rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kirkkaimpaan tähtikaartiin lukeutuva Alessandra Ambrosio on nykyisin yksi maailman kauneimmista äideistä, sillä hän synnytti esikoisensa lähes kolme vuotta sitten elokuussa. Synnytyksen jälkeen hän palasi ennätysnopeasti takaisin mallimaailmaan.

Viime kuukausina mallikaunotar on kuitenkin keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä. Kuluneena kesänä supermalli pääsi viettämään kesälomaa. Nyt lomat ovat saaneet myös jatkoa, kun Ambrosio on ikuistettu kuvausten ohella nauttimassa surffilaudalla melomisesta. Bikiniasuinen kaunotar kiinnitti takuulla jokaisen rannalla olleen huomion.

30-vuotias Alessandra Ambrosio on tullut tunnetuksi esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeroista sekä Victoria’s Secret -mallina ja poseerannut alastomana Bruno-leffahahmon kanssa. Hänet valittiin viime vuonna maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurustelevaa huippumallia on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Hänet nähtiin taannoin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa. Alessandra tienaa nykyisin noin kuusi miljoonaa dollaria vuodessa.