BB-Salarin takapuolen koko puhutti asukkaita: ”Se oli vaan iso”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -taloon sunnuntaina saapunut BB-Matti on herättänyt asukkaissa ihailua ja kateutta lihaksikkaalla vartalollaan. Muun muuassa BB-Ben tivasi äskettäin kehonrakentajalta käyttääkö tämä mahdollisesti hormoneja.

Tänään asukkaat keskustelivat muun muuassa isokokoisen Matin vartalosta. He ovat myös arvostelleet omia vartaloitaan ja talosta jo häädettyjen asukkaiden ulkonäköä. Matti arvosteli muun muuassa sunnuntaina häädetyn Salarin vartaloa.

– Salarilla on läski pylly, BB-Matti sivalsi.

– Ei se ollut läskipylly, se oli vaan iso, BB-Sebastian vastasi haukkuun.

– Sulla on esimerkiksi paljon pienemmät reidet kun Salarilla. Salar oli pelannut niin kauan futista, et sillä oli tosi isot reidet, Sebastian kommentoi.

– Niin, no mulla onkin sopusuhtaiset jalat, Matti kehuskeli asukkaille.

Asukkaille näytettiin taannoin paljastusvideoita uusista miesasukkaista. Ihailua lihaksillaan herättänyt Matti arvosteli klipeissä Salaria kovin sanoin. Hän kertoi ettei esimerkiksi ollut vakuuttunut turkulaisnuorukaisen ”urheilullisesta” vartalosta.