BB-Stefan sairaalaan leikkaukseen?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon suurikokoisin ja vanhin asukas BB-Stefan loukkaantui taannoin BB-talon tehtäväalueella pallopelin tiimellyksessä. Sittemmin hänet vietiin sairaalaan tarkastukseen, mutta mies palasi määräajassa takaisin.

Eilen BB-Suvi astui vahingossa Stefanin loukkaantuneen jalan päälle. Tuskissaan ähissyt Stefan on siis saanut jalkaansa hoitoa myös talon ulkopuolella, mutta hän ei saa kertoa niistä tapahtumista. BB-Tanja kuitenkin tivasi mieheltä tietoa siitä pitääkö jalka mahdollisesti leikata. Lopulta Stefan myönsi tietävänsä tilanteen, mutta kieltäytyi paljastamasta sitä.

– Tiätsä mitä? Mä tiedän kyllä. Mun on pakko sanoo sulle, että en tiedä, koska päiväkirjahuoneen asioista ei puhuta, Stefan totesi jyrkästi.

– Niin, mutta sä et ole oppinut vielä, että sä voit sanoa silleen, että ”Niin, olishan se hyvä jos se olis kuvattu. Ehkä se on ja ehkä ei ole, mutta en mä voi sanoa, kun päiväkirjahuoneen asioista ei saa puhua”. Silloin mä olisin tajunnut että se on kuvattu, Tanja ohjeisti.

Ilmaan jäi aavistus siitä, että jotain olisi tekeillä Stefanin jalan kanssa, mutta varmaa tietoa asiasta ei siis ole muilla asukkailla. Aika näyttää miten jalka toipuu ja kestääkö Stefan sen kanssa talossa loppuun saakka.