BB-Suvi tuskastui: ”Täällä alkaa jengi sekoamaan”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ollaan asuttu pian kaksi kuukautta, ja asukkaat alkavat kyllästyä oloihinsa. Sunnuntaina taloon saatiin lisää ihmisiä, jotka ovat osaltaan hieman piristäneet tunnelmaa. Eilen BB-Tanja ja BB-Stefan väittelivät, ja sanasota päättyi näin.

– Nyt Tanja! Nyt menet mökkiisi ja laitat sormen pimppariin, Stefan komensi.

– En mä kehtaa kun oon telkkarissa. Muuten kyllä, Tanja huusi vastaukseksi.

BB-Suvi ja BB-Rami kuuntelivat keskustelua vieressä ja Suvi pyöritti päätään. Hän totesikin uudelle asukkaalle, että talossa pitkään asuminen saa ihmiset kummallisiksi.

– Täällä alkaa jengi sekoamaan. Täällä ollaan oikeesti oltu jo niin pitkään, Suvi totesi.

– Niin kyllä se ihan normaalia varmaan on, Rami vastasi.

– Sit mä mietin niinku silloin joskus kun mä tulin, että miten mä kestän samoja ihmisiä. Siksi mä olin oikeesti ihan, että jes tulee uusia naamoja, koska se mä en ole missään vaiheessa ajatellut, että mä olisin niinku viimeisenä täällä, Suvi jatkoi.

– Musta on vaan mageeta kun vaihtuu vähän porukkaa ja tulee uusia. Tietysti mulle tärkeiden henkilöiden mä haluaisin olevan niin kauan kuin mäkin oon.