Chisu ja Arttu Wiskari muhkeassa konsertissa Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ohjelmatoimisto Warner Music Live järjestää perjantaina 21. lokakuuta live-illan Lost in Music -tapahtuman yhteydessä Tampereella. Illan päätähtinä nähdään juuri platinaa uudella levyllään myynyt Chisu, joka heittää Tampereella kiertueensa toisen keikan.

Tampereen Klubin ja Pakkahuoneen lavoilla nähdään myös Anssi Kelan manttelinperijä Arttu Wiskari, joka nousi suureen suosioon keväällä ja kesällä Tuntematon potilas ja Mökkitie -hiteillään. Muita illan aikana esiintyviä artisteja ovat Redrama, Palava, For The Imperium sekä uusina tulokkaina Ronya ja Pasa.

Warner Music Live edustaa yli 40 kotimaista artistia, popista rockiin ja hiphopista iskelmään. Artisteihin lukeutuvat muun muassa Chisu, Antti Tuisku, Anna Abreu, Samuli Edelmann sekä Laura Närhi.

Lost In Music kaupunkifestivaali on osa Tampereella järjestettävää Musiikki & Media –tapahtumaa. Musiikki & Media järjestetään Tampereella 19. – 22. lokakuuta 2011.