Älä mokaa kuten tämä teinitähti – Gmail hakkeroitiin nolosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus tunnetaan uransa lisäksi myös rohkeista poseerauksistaan, sillä hän on jo 15-vuotiaasta saakka julkaissut verkossa omia paljastuskuviaan. Teinitähti onkin saanut kritiikkiä vähäpukeisesta ja huomiota herättävästä pukeutumistyylistään

Nyt 18-vuotias teinitähti on joutunut hakkerin uhriksi. Viime viikolla FBI pidätti julkkisnaisten alastonkuvia hakkeroineen miehen, mutta nyt toinen vastaava on osoittanut kuinka helppoa on murtautuminen julkkistähtien yksityisiin tietoihin. Esimerkiksi Miley Cyrus oli valinnut Gmail-palvelun turvakysymykseksi parhaan ystävänsä nimen. Se löytyi parissa minuutissa Googlesta ja hakkeri pääsi käsiksi sähköposteihin, TMZ uutisoi.

Hannah Montana -tähti on seurustellut muun muuassa poppari Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Nykyisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin hän tapasi The Last Song -elokuvansa kuvauksissa. Pariskunnan on kerrottu eronneen jo muutaman kerran, mutta palanneen aina takaisin yhteen.

Kesällä Miley sai huokaista helpotuksesta, kun hänen vanhempiensa aviero peruttiin. Isä Billy Ray Cyrus kertoi The View -ohjelman haluavansa saada perheestään jälleen yhtenäisen. Aiemmin Cyrus kertoi tyttärensä Hannah Montana -televisiosarjan hajottaneen perheen. Teinitähti totesi GQ-lehden helmikuun numerossa toivovansa, että koko televisiosarjaa ei olisi koskaan tehty.