Entinen Miss Suomi saa oman televisio-ohjelman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Suomi ja Miss Festbabe Noora Hautakangas saa oman televisio-ohjelman. Hänen juontamansa Naislife alkaa TV5:lla 19. marraskuuta. Ohjelmassa keskitytään kauneuteen, terveyteen ja muotiin.

Tunnin mittaisen ohjelman aihealueita ovat muun muassa hyvinvointi, kauneus, terveys ja muoti. Ohjelmassa nähdään esimerkiksi Uusi minä -muuttumisleikki, kuullaan lääkärin neuvoja hyvinvointiin sekä tavataan tunnettuja vieraita.

– Olen aivan mahtavissa fiiliksissä tästä ohjelmasta. Aikomuksena on tehdä sellainen ohjelma, jota itse naisena haluaisin katsoa telkkarista. Odotan kuvausten alkua todella innoissani, Noora Hautakangas iloitsee.

– Olen tehnyt erityyppisiä projekteja telkkariin ennenkin, mutta nyt ensi kertaa pääsen tekemään omaa ohjelmaa, jonka sisältöön voin itse vaikuttaa. Pitkäaikainen haaveeni toteutuu Naislifen myötä, Noora jatkaa.

Naislifen ensimmäisessä jaksossa esitellään syksyn muotitrendejä ja kerrotaan, kuinka hiuksia voi kasvattaa pitkiksi niin, että ne pysyvät samalla tyylikkään ja terveen näköisinä.