BB-asukas lähtee Norjaan jo perjantaina!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailussa on vuosittain ollut tapana lähettää yksi asukkaista ulkomaille. Tänään tuotantotiimi vahvisti, että perinne jatkuu tänäkin vuonna. Hetki sitten asiasta kerrottiin lisätietoja Big Brother Extra -ohjelmassa.

Big Brother on tällä hetkellä käynnissä Iso-Britanniassa, Intiassa, Filippiineillä, Norjassa ja Ukrainassa. Tuotantotiimi ilmoitti hetki sitten, että asukasvaihdon kohdemaana toimii tänä vuonna Norja. Suomalainen vaihtoasukas selviää huomenna torstaina, ja asukasvaihto alkaa jo tämän viikon perjantaina.

Vuonna 2010 asukasvaihto suoritettiin Slovenian kanssa, ja sieltä Suomeen tuli BB-Sandra. Suomesta Sloveniaan lähetettiin BB-Niko, joka otettiin siellä hyvin vastaan. Vuonna 2009 Suomeen saatiin Filippiineiltä suloinen BB-Cathy, ja Filippiineille puolestaan lennätettiin BB-Kätlin. Vuonna 2008 BB-Johan lähetettiin Etelä-Afrikkaan, josta Suomeen tuli BB-Munya.