Kiira Korpi loistaa seksikkäimpien listalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taitoluistelija Kiira Korpi menestynyt viime vuosina hyvin seksikkäimpien sporttitähtien listoilla. Amerikkalainen urheilua ja viihdettä yhdistelevä amerikkalainen verkkolehti on ollut jo pitkään ihastunut vaaleaan suomalaiseen, ja Kiira Korpi onkin ollut jo lukuisia kertoja mukana julkaisun listauksissa.

Viimeksi keväällä Kiira valittiin Bleacher Report -julkaisussa Euroopan 16. seksikkäimmäksi naisurheilijaksi, mutta tuolloin Kiiran kuvassa poseerasi joku aivan toinen kaunotar. Nyt on ollut vuorossa hieman merkittävämpi saavutus, jossa myös kuva on ollut kohdallaan.

Kiira Korpi on nyt nimittäin rankattu saman julkaisun listauksessa maailman 23. seksikkäimmäksi urheilijaksi. Listauksessa on mukana myös linkki Kiiran verkkosivujen mikroblogiin.

Suomalaisneitokaisen takana ovat esimerkiksi amerikkalainen laskettelukaunotar Lindsey Vonn ja ruotsalainen jalkapallokaunotar Josefine Oqvist. Kärkipäässä ovat Maria Sharapova, Erin Andrews, Maria Kirilenko, Blair O’Neal ja ykkösenä Sara Carbonero.