Saiko Fingerpori innoituksensa tästä kohukuvasta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kohutusta valokuvasta, jossa lentäjä nukkui matkustajakoneen ohjaimissa. Tapauksesta syntyi kohu, koska tilannetta pidettiin turvallisuusuhkana. Nyt myös suosittu kotimainen Fingerpori on sattumalta käsitellyt samaa asiaa.

Helsingin Sanomissa maanantaina julkaistussa Fingerpori-sarjakuvassa on pääosassa mies, joka kertoo lentävänsä unissaan. Katso sarjakuva tästä. Kohukuva löytyy puolestaan alta.

Kuvassa nähdään, kuinka Cathay Pacific -lentoyhtiön lentokapteeni nukkuu ohjaamon penkillä kädet puuskassa ja tuoli lepoasentoon säädettynä. Kuvan oli napannut salaa joku lentoyhtiön työntekijöistä. Kuva julkaistiin paikallisessa sanomalehdessä, josta se levisi nopeasti maailmalle. Lentoyhtiö julkaisi asiasta tiedotteen ja kertoi salakuvan napanneen työntekijän rikkoneen yhtiön sääntöjä.