Suomalainen Big Brother -asukas passitetaan ulkomaille – tässä mahdolliset maat!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailussa on vuosittain ollut tapana lähettää yksi asukkaista ulkomaille, ja samalla tilalle on tullut kohdemaan asukas. Tänään tuotanto on vahvistanut, että Suomi on tälläkin kaudella mukana asukasvaihdossa.

Kohdemaata ei ole kuitenkaan vielä kerrottu. Big Brother on tällä hetkellä käynnissä Iso-Britanniassa, Intiassa, Filippiineillä, Norjassa ja Ukrainassa.

Vuonna 2010 asukasvaihto suoritettiin Slovenian kanssa, ja sieltä Suomeen tuli BB-Sandra. Suomesta Sloveniaan lähetettiin BB-Niko, joka otettiin siellä hyvin vastaan. Vuonna 2009 Suomeen saatiin Filippiineiltä suloinen BB-Cathy, ja Filippiineille puolestaan lennätettiin BB-Kätlin. Vuonna 2008 BB-Johan lähetettiin Etelä-Afrikkaan, josta Suomeen tuli BB-Munya.