Realitytähti etuili Apple-kaupassa – heitettiin ulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut runsaasti kohuja, ja samalla sen tähdistä on tullut seurattuja julkkiksia. Sarjan päätähdeksikin luonnehdittu Mike ”The Situation” Sorrentino on huhujen mukaan saamassa oman realitysarjansa.

Nyt mies on joutunut noloon tilanteeseen, kun hänet heitettiin ulos Apple-kaupasta. Julkkistähti käveli tylysti uutta puhelinta odottavien jonon ohi, mutta henkilökunta huomasi tilanteen ja heitti realitytähden ulos kaupasta.

Kuva: Twitter

Taannoin Situationin isä paljasti TMZ-julkaisun haastattelussa varsin nolon asian pojastaan. Isä nimittäin kertoi kuinka Mike Sorrentino sai aikoinaan potkut työpaikastaan harrastettuaan suuseksiä itseään huomattavasti vanhemman naisen kanssa, sillä hän syytti naista myöhemmin seksuaalisesta ahdistelusta.

Viime vuoden lopulla Situation-nimeä haettiin tavaramerkiksi, mutta hakija ei ollut Sorrentino. Tavaramerkki halutaan rekisteröidä alushousujen ja muiden vaatteiden merkiksi. 28. joulukuuta jätetyn toisen hakemuksen takana on Sorrentinon veljen omistama pornoalan yritys. Toisen hakemuksen on jättänyt Vadio LLC -niminen yhtiö. Jos hakemukset päätyvät rekisteriin, ei The Situation itse voi enää ryhtyä kauppaamaan esimerkiksi paitoja ja alusvaatteita lempinimellään ilman tavaramerkin haltijan lupaa.