Vastasyntynyt delfiini pelastettiin rannalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Delfiinit ovat erittäin älykkäitä nisäkkäitä, joita kuitenkin surmataan brutaalisti Japanin rannikolla. Nyt hieman onnellisempi tapaus kantautuu Uruguayn Montevideosta, jossa vastasyntynyt delfiininpoikanen löydettiin yksinään rannalta ja pelastettiin.

Naispuolisella pikkudelfiinillä oli löydettäessä vielä napanuora kiinni, mutta sen emosta ei saatu havaintoja. Nyt pienokaista hoivataan hellästi ihmisten toimesta ja esimerkiksi syötetään käsin pullosta. Hoitamisesta vastaa Fauna Marina -eläinsuojelujärjestö.

Viime päivinä verkossa on levinnyt ihastuttavia kuvia, joissa järjestön johtaja Richard Tesore nähdään hoivaamassa ja syöttämässä delfiininpoikasta. Katso kuvat tästä. Hoitopaikassa delfiini asustaa altaassa, mutta hoitajat käyvät tutustuttamassa sitä myös mereen.