BB-Rami yllätti tytöt striptease-paljastuksellaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina saapunut ylöjärveläinen BB-Rami on ollut talossa ensimmäiset päivänsä yllättävän hiljaa, mutta mies on kuitenkin kertonut jonkin verran elämästään ja kokemuksistaan. Eilen Rami paljasti stripanneensa ravintolassa.

Rami oli ollut juhlimassa Tampereen keskustassa sijaitsevassa Kaijakka-ravintolassa, jossa on myös strippareita. Kavereiden yllyttämänä hänkin oli lopulta noussut estradille.

– Se oli joku vedonlyönti. Olinkohan mä armeijassa ja joku 19-vee. Oltiin työporukalla liikkeellä ja sit siinä oli emäntiäkin mukana. Ne uhos siinä, että et uskalla mennä strippaamaan. Sit siinä oli niin iso summa pöydässä, että tottakai mä meen, Rami kertoi.

– Mä menin kysymään baarivastaavalta, että onnistuuko. Se sanoi, että kaverit hoitaa mulle öljyt ja että voin vetää niin pitkälle kuin haluan. Sit myöhemminkin menin kerran sinne tanssimaan, kun pääsin intistä ja oli rahapula. Ne sanoi, että noilla näytöillä pääsen vetään koska tahansa.

Miehen paljastusten jälkeen BB-Suvi ja BB-Janica ihmettelivät miksi mies ei ollut tehnyt riisumisesta itselleen ammattia.