Maria Tarnanen on musiikkialan Vuoden naisyrittäjä 2011

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkialan Naistenklinikan järjestäjätahot ja Suomalaisen Työn Liitto ovat tänään jakaneet tunnustuksen musiikkialan Vuoden naisyrittäjälle. Tunnustuksen sai Maria Tarnanen, joka on toiminut musiikkialan yrittäjänä vuodesta 1985 saakka.

Tunnustus jaettiin tänään Tampereella alkaneessa Musiikki & Media -tapahtumassa. Sen luovutti elinkeinoministeri Jyri Häkämies. Yhteistyössä ovat mukana myös Suomen Yrittäjät ry. ja Naisyrittäjyyden kehittämishanke Verynais. Tampereella avattiin samalla myös Suomalaisen musiikin viikko.

Palkinnon saajan tulee työskennellä menestyksekkäästi ja laaja-alaisesti edistäen kentän toimijoiden mahdollisuuksia ja asemaa musiikkialalla. Palkinnon tavoitteena on esitellä yksi menestystarina ja sitä kautta kannustaa naisia yrittäjyyteen musiikkialalla.