F1-mestari Lewis Hamilton ja seksikäs Pussycat Doll erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään seurustellut julkkispari, F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger, on lehtitietojen mukaan historiaa. 26-vuotias Hamilton ja 33-vuotias Scherzinger seurustelivat neljän vuoden ajan. Eron syyksi ilmoitetaan pariskunnan aikatauluongelmat, kun yhteistä aikaa ei löytynyt.

– Nicole ja Lewis ovat molemmat hyvin kiireisiä ihmisiä, mikä johti äärimmäisen hektiseen elämään. Heidän aikataulunsa eivät lopulta käyneet yksiin ja he eivät kyenneet tapaamaan toisiaan niin paljon kuin olisivat halunneet, lähde kertoi Daily Mirror -lehdelle.

Maailmankuulun The Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger ilmoitti keväällä tanssiryhmänsä lopullisesta hajoamisesta vuosia kestäneiden ongelmien ja miehistönvaihdosten jälkeen. Sittemmin hän on siirtynyt kokonaan soolouralle ja X Factor -ohjelman tuomariksi.

Nicole Scherzinger työskentelee parhaillaan oman soolomateriaalinsa markkinoinnin parissa. Alunperin soololevyn piti ilmestyä jo vuonna 2007, mutta silloin soololevystä tehtiinkin yllättäen uusi Pussycat Dolls -albumi. Vielä ei ole tietoa viivästyttääko pesti X Factor -tuomaristoon soololevyn julkaisua.