Uusi miesten trendi hämmentää – korkokengät jalkaan! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muotimaailman tyylit muuttuvat alati, ja aika ajoin mukaan tulee myös hieman arveluttavia trendejä. Eräs sellainen oli muutaman vuoden takainen ilmiö, jossa miehet pukeutuivat hameisiin. Nyt New York Times uutisoi vastaavasta uudesta tyylisuunnasta.

Lehden mukaan amerikkalainen Ladies Studio Exotic Shoes -yritys on ryhtynyt valmistamaan jopa kahdeksantuumaisia korkokenkiä miesten kokoihin. Lehden hämmentävissä kuvissa nähdään korkokengissä poseeraamassa Mark Cramer ja Coy Barton. Korkkareita lukuunottamatta he olivat pukeutuneet miesten vaatteisiin.

Artikkelissa todetaan lisäksi, että pintapiirien bileissä jopa kymmenellä muulla miehellä oli korkokengät ja että ne ovat saaneet varauksetonta ihailua osakseen. Aika näyttää rantautuuko trendi joskus myös Suomeen. Tulevaisuuden trendejä Suomessa luotaa esimerkiksi Staran suosittu blogisti Silver.