BB-Sebastian norjalaisvieraalle: ”Tiedätkö Googlen?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa norjalainen vaihtoasukas BB-Siv Anita on otettu hyvin vastaan. Erityisen hyvin hänestä ovat pitäneet huolta BB-Sebastian ja BB-Matti, joiden kielitaito on hyvällä tasolla. Esimerkiksi Suvilla ja Benillä kommunikaatio vieraan kanssa ei suju aivan yhtä hyvin.

Tänään Siv Anita, Sebastian ja Matti keskustelivat keittiön pöydän äärellä internetistä ja sosiaalisesta mediasta. Puheeksi tulivat luonnollisesti Facebook ja Sebastianin hehkuttama Google+.

– Onko Facebook suosittu teillä Suomessa? Siv Anita kysyi.

– Kyllä, se on todella suosittu. Mutta nyt on uusi Facebook nimeltä Google+, Sebastian kertoi.

– Tiedätkö Googlen? Sebastian kysyi vieraalta hieman yllättäen.

– Kyllä tiedän, Siv Anita nauroi.

– Google on tehnyt uuden Facebookin ja minusta siitä on tulossa suositumpi kuin Facebookista, koska yksityisyys on parempaa. Facebookin asetukset muuttuvat koko ajan ja Google+ on turvallisempi. Nämä kaverit ovat veikanneet, että minä työskentelen Googlelle, kun puhun siitä niin paljon, Sebastian naureskeli.

Sebastian ja Matti kertoivat Siv Anitalle kaipaavansa ulkomaailmasta eniten terveellistä ruokaa, ystäviä ja vapautta. Sebastian kertoi olevansa valmis maksamaan vaikka 400 euroa saadakseen yhden puhelun ulkomaailmaan.