Nicole Coco Austinin Halloween-asu ihmetytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lokakuun lopussa juhlittava Halloween on perinteisesti innoittanut myös julkkistähtiä pukeutumaan räväkästi. Jo pari viikkoa sitten nähtiin Katy Perry omassa Halloween-asussaan, mutta sittemmin myös monet muut neitokaiset ovat sonnustautuneet erilaisiin asuihin.

Nyt verkossa on julkaistu näyttävä kuvakooste julkkisnaisten seksikkäimmistä asusta vuosien varrelta. Mukana ovat muiden muassa Heidi Montag, Tara Reid. Erityisen paljon huomiota sai Nicole Coco Austin, jonka massiivinen rintamus ei ollut mahtua lainkaan asun yläosaan.

Myös Lauren Conrad, Jessica Lowndes ja Paris Hilton käänsivät katseita, sillä jälkimmäinen oli pukeutunut varsinaiseen hoitsuasuun. Galleriaan on päässyt myös Lindsay Lohan, joka ikuistettiin muutama vuosi sitten näyttävässä paloautonpunaisessa asussa.