Kim Kardashian uransa seksikkäimmissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailman tämän hetken seuratuimmista julkkiskaunottarista on Kim Kardashian, joka tunnetaan minimekkojensa lisäksi näyttävästä luksuselämästään. Äskettäin realitytähti törsäsi varojaan uuteen menopeliin, sillä hän osti peräti 450.000 dollarin Ferrarin.

Nyt 31 vuotta täyttänyt Kim Kardashian nähdään syntymäpäivänsä kunniaksi uransa näyttävimmissä kuvissa, jotka on koottu kätevästi yhteen kuvagalleriaan. Muhkeassa kuvagalleriassa nähdään esimerkiksi kuinka Kim pulahtelee mereen lomallaan.

Kimberly ”Kim” Kardashian meni äskettäin naimisiin koripalloilijamiehensä Kris Humphriesin kanssa. Kaunottaren kerrottiin tienanneen näyttävistä julkkisvieraiden värittämistä häistään yli 18 miljoonaa dollaria. Tällä viikolla viihdelehdet Life & Style ja Star väittivät parin eronneen.

Viihdelehtien mukaan aviopari ei ole viettänyt viime aikoina juurikaan aikaa yhdessä. Kimin nimittäin kerrottiin järjestävän lukuisia matkoja ensi vuodelle, mutta ilman aviomiestään. Koristähden taas kerrottiin juhlineen äskettäin rankasti New Yorkissa kauniissa naisseurassa.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa on kuvattu jo kuuden tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Tunnetuin Kardashianin perheen jäsen Kim Kardashian äänestettiin äskettäin ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.