Michelle Monaghan sairastui syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Käytäväpeliä-televisiosarjasta kuuluisuuteen noussut Michelle Monaghan on esiintynyt lukuisissa elokuvissa. Näyttelijättären tunnetuimpia elokuvia on muun muuassa Kiss Kiss Bang Bang, Rakastunut bestman, Laskettu aika ja The Source Code.

Nyt 35-vuotias leffatähti paljasti sairastuneensa muutama vuosi sitten ihosyöpään. Michelle Monaghan kertoi aviomiehensä kehottaneen taannoin häntä menemään lääkärin vastaanotolle, koska tähden selässä oli epäilyttävän näköinen luomi.

– Aviomieheni sai minut suostuteltua lääkäriin luomeni takia. Sain tietää, että se oli ihosyöpä. Olin melkoisessa shokissa, Michelle paljasti Health-lehdelle.

Näyttelijätär kertoikin olevansa kiitollinen aviomiehelleen Peter Whitelle tämän tarkkaavaisuudesta. Tähti kertoi myös tapauksen aiheuttaneen hänelle ”morkkista”, sillä Michelle alkoi katumaan taannoista tupakanpolttoaan sairautensa myötä.

– Poltin tupakkaa kymmenen vuoden ajan. Kadun sitä syvästi ja onneksi lopetin sauhuttelun, näyttelijätär kertoi.

Michelle Lynn Monaghanin sukujuuret ylettyvät Irlantiin ja Saksaan. Näyttelijätär muutti lukiosta valmistuttuaan Chigagoon opiskelemaan journalismia. Hän rahoitti opintojaan muun muuassa tekemällä mallin töitä Milanissa, Singaporessa, Tokiossa ja Hong Kongissa. Michelle lopetti kuitenkin opiskelunsa kesken, jotta hän pystyi keskittymään näyttelijänuraansa. Tähdellä on kolmevuotias Willow Katherine -tytär aviomiehensä kanssa.