Mies otti silikonirinnat paetakseen poliisia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisten silikonirinnat ovat olleet viime kuukausina vastatuulessa, kun lukuisat Hollywoodin julkkisnaiset ovat luopuneet niistä ja siirtyneet takaisin luomurintoihin. Nyt otsikoihin on kuitenkin noussut kiinalainen mies, joka yllätti hankkimalla itselleen silikonirinnat.

Changzhoussa asuva mies ei hankkinut uusia muotoja seksuaalisen suuntautumisensa vuoksi, vaan taustalla oli hieman toisenlainen projekti. Hän halusi nimittäin olla nainen, jotta poliisi ei tunnistaisi häntä. Mies oli varastanut 7.000 juania parturiliikkeestä, jossa hän oli töissä.

21-vuotias mies oli aloittanut myös naisten hormonihoidot. Hän jäi kuitenkin lopulta kiinni rinnoistaan huolimatta. Viranomaiset ihmettelivät pidätyshetkellä miehen poikkeuksellisen uhkeita ja naisellisia muotoja, mutta ne eivät kuitenkaan auttaneet hämäämään poliisia, Modern Express uutisoi.