UFO-mies päätyi videolle Amazonin viidakossa? Katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina ympäri maailmaa on tehty tavallista merkittävästi enemmän UFO-havaintoja kuin normaalisti. Tuoreimmassa havainnossa nähdään sen sijaan Amazonin sademetsässä hahmo, jota jotkut tahot veikkaavat ulkoavaruuden vieraaksi.

The Sun -lehti uutisoi tapauksesta, jota jotkut pitävät todisteena siitä, että ulkoavaruuden asukkaat ovat maan pinnalla. Kyseessä on brittituristin kuvaama video, jossa kuvataan kylän lapsia. Taustalla metsän siimeksessä nähdään kuitenkin jotain epäilyttävää.

Metsässä on nimittäin harmaa hahmo, joka muistuttaa pitkälti elokuvissa nähtyjä alien-hahmoja. Samalla videolla nähdään myös kirkas valo, jonka uskotaan liittyvän olennon ilmestymiseen. Skeptikkojen mukaan kyseessä voi kuitenkin olla täysin normaali ja luonnollinen muodostelma esimerkiksi puiden rungoista ja oksista.