BB-Ramia puukotettiin festareilla: ”Se ehti kaksi kertaa iskeä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother talon tuorein tulokas BB-Rami paljasti tänään rajun juhannuskokemuksensa. Hän oli ystäviensä kanssa juhlimassa juhannusta Jämsän Himoksella, kun puukkomies hyökkäsi yllättäen hänen kimppuunsa.

– Mä otin siinä kolmatta tai neljättä kaljaa mökissä ja sit mä katoin siihen pihalle, että kuka siihen terassille tuli pyörimään. Mä katon, että sillä oli kivi kädessä ja se heitti sen kiven ikkunan läpi. Sit menin ovelle ja sillä oli puukko kädessä. Ensi tuli isku naamaan ja kolme hammasta poikki. Menin kyykkyyn ja sit se rupes hakkaamaan puukolla selkään. Se ehti kaksi kertaa iskeä, Rami kertoi.

– Toinen meni kylkiluiden läpi ja toinen tonne perseeseen. Sit mä käännyin ja otin sen kiinni ja panin sen siihen terdelle. Sit rupes keuhkoissa ropiseen, kun ne oli täynnä verta. Sit mä en enää muistakaan mitään, kun mä nukahdin siihen. Se oli niin sekaisin se jätkä, ettei se päässyt mihinkään karkuun.

– Se kaveri sai siitä sit syytteitä. Sillä oli kaasusumutteitakin mukana. Mut vietiin terveyskeskukseen. Siellä ne teki porakoneella reiän tohon ja putki sinne imemään. Sit pillit päällä TAYSiin Tampereelle.