BB-Terhi: ”Lähden onnellisena BB-talosta”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa BB-Terhi on ollut jo useampiakin kertoja vaikeuksissa ja valmiina lähtemään kotiin kesken kisan. Viimeksi eilen hän oli valmiina jättämään kisan kesken, mutta vieraili päiväkirjahuoneeseen muutti kuitenkin tilanteen.

Tänään aamulla Terhi pohti illan suoraa lähetystä ja seuraavaa häätöä. BB-Suvi totesi hänelle uskovansa, että hänet poistetaan illalla talosta. Neitokainen kertoi, että hänellä on asiasta vahva tunne.

– Niinhän sulla on aina ollut, Terhi totesi.

– Niin, mut nyt on eri lailla. Nyt on ensimmäinen kerta kun mä en haluais lähteä, Suvi totesi.

– Mulla on sellainen fiilis, että mä oon ihan oikeasti tänään ulkona, kun mä oon niin monesta jo selvinnyt. Ehkä se on mun aika lähteä, Terhi pohti.

– Mä oon kyllä valmis lähtemään kotiin. Mä oon täysin valmistautunut. Jos lähtö tulee niin mä oon hyvillä mielin. Se johtuu siitä, että mä juttelin eilen päiväkirjahuonessa niin tuli hyvä mieli siitä. En voi kertoa tarkemmin, mutta hyvä mieli tuli. Nyt ei jää mikään kaivelemaan mieleen, jos nyt lähtee. Lähden onnellisena, Terhi totesi.