Cassien rintamus varastaa show’n lehtihyllyssä – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean ”Puff Daddy” Combsin seuralaisenakin tunnetuksi tullut r&b-tähti Cassie Ventura nousi taannoin otsikoihin, kun hänen rajut alastonkuvansa vuotivat internetiin. Nettiin päätyneet kuvat olivat suoranaista pornoa, ja ne oli ikuistettu tähden omalla kännykällä.

Nyt Cassie poseeraa näyttävässä kuvassa Status-lehden kannessa. Neitokaisella on ylävartalonsa peittona ainoastaan rintaliivit ja nahkatakki.

Cassie oli raivoissaan nakukuviensa vuotamisesta, sillä ne eivät jättäneet mitään arvailujen varaan. Tähden mukaan kuvat oli varastettu hänen Gmail-sähköpostitililtään.

– Kuvat vuotivat verkkoon, mutta eivät minulta. Olemme jo lähellä selvittää kuka sen teki, sillä asiaa tutkitaan parhaillaan. En ollut varma tilanteesta ennen kuin saimme selville, että kyse oli viime vuodelta peräisin olevasta vanhasta sähköpostista. Nyt olen oppinut, ettei kuvia saa lähettää sähköpostilla, Cassie Ventura kertoi DJ JoJo Wrightin radiohaastattelussa.

22-vuotias Cassie on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi laulu-uransa lisäksi myös mallina, näyttelijänä ja tanssijana. Hänen tunnetuin kappaleensa on vuonna 2006 julkaistu Me & U. Hänen omaa nimeään kantava esikoisalbumi julkaistiin samana vuonna ja on myynyt noin 320.000 kappaletta.