Doug Hutchison ja Courtney Stodden Hollywoodin epäsuhtaisin pari?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime aikoina äimistelty avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchison asteli alttarille 17-vuotiaan Courtney Alexis Stoddenin kanssa. Tieto huimasta ikäerosta aiheutti taannoin syytöksiä muiden muassa pedofiliasta.

Sittemmin Courtney on poseerannut bikinikuvissa, jotka ovat kuitenkin aiheuttaneet hämmennystä. Epäilysten mukaan kuvia olisi nimittäin käsitelty kuvankäsittelyllä siten, että teinivaimolle olisi lisätty esimerkiksi vatsalihaksia jälkikäteen. Nyt hän on myynyt pariskunnan realitysarjan MTV-kanavalle. Kaupungilla kuvattu pariskunta vaikuttaa olevan myös ulkoisesti Hollywoodin epäsuhtaisin julkkispari.

Sittemmin teinivaimo on säväyttänyt jo useita kertoja poseeraamalla rohkeissa kuvissa, joita hän on julkaissut myös Facebookissa. Nyt kuvat ovat aiheuttaneet sen, että Stoddenin käyttäjätili on suljettu. Syynä olivat rohkeat kuvat, joista muut käyttäjät raportoivat.

16-vuotiaana vihitty Stodden on sittemmin täyttänyt 17 vuotta ja päivittänyt Twitter-blogiinsa noloja kommentteja ikääntymisestään. Twitter-blogissaan teinivaimo paljasti tekemisiään ennen syntymäpäiväänsä.

– Makaan kuumottelevan auringon alla ja nuolen hellästi tikkariani, joka sulaa kostean vartaloni päälle, Stodden kirjoitti Twitter-blogissaan.

– Minulla ei ole päälläni muuta kuin herkullinen syntymäpäiväasuni. Juhlin viimeistä iltaani 16-vuotiaana, mmm yamm ;), Stodden jatkoi päivitysrumbaansa Twitterissä.

Pariskunta tapasi, kun Stodden osallistui Hutchisonin järjestämälle kurssille. Nyt he ovat antaneet ensimmäisen haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa. Toukokuussa alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.