Jessica Lowndes uhkeana kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori näyttelijätähti Jessica Lowndes ei ole vielä noussut Hollywood-julkkisten A-sarjaan, mutta hiljalleen myös tämä 90210-teinisarjan tähti on alkanut näkyä viihdelehtien otsikoissa. Aiemmin syksyllä Cheryl Colen ex-mies Ashley Colen kerrottiin tapailevan Jessicaa.

Viime vuonna kaunotar ihastutti Quentin Tarantinon ohjaaman Kunniattomat paskiaiset -elokuvan ensi-iltajuhlissa astelemalla ensi-illan punaisella matolla minimekossa, jonka yläosa oli äärimmäisen niukka. Nyt Jessica nähdään poseeraamassa FHM-lehden venäjänkielisen version kansikuvassa.

22-vuotias kanadalaissyntyinen Jessica Lowndes esittää parhaillaan 90210-sarjassa Adrianna Tate-Duncanin roolia. Se on hänen ensimmäinen merkittävä roolinsa. Aiemmin hän on näytellyt muiden muassa televisioelokuvassa Saving Milly ja vilahtanut Kyle XY ja Greek -televisiosarjoissa. Näyttelemisen lisäksi hän toimii myös laulajana ja säveltäjänä.