Joka viides nainen: ”Facebook tärkeämpää kuin seksi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median merkitys on kasvanut huomattavasti viimeisen parin vuoden aikana, ja samalla maailman suurin yhteisömedia Facebook on saanut jo lähes 900 miljoonaa käyttäjää. Nyt on selvinnyt, että monet naispuoliset käyttäjät pitävät Facebookia tärkeämpänä kuin seksiä.

Kansainvälisen Cosmopolitan-lehden kyselyssä 2.000 naista kertoi mediakäyttäytymisestään ja käyttämistään medioista. Kyselyssä peräti joka viides nainen ilmoitti pitävänsä Facebookia tärkeämpänä kuin seksiä.

Vastaajilta kysyttiin mistä asioista he voisivat luopua viikon ajaksi, ja seksistä luovuttiin helpommin kuin Facebookista. Myös matkapuhelin ja tietokone nousivat seksin edelle. Aiemmin tässä kuussa TeleNav järjesti kyselyn, jossa kolmasosa vastaajista piti kännykkää tärkeämpänä kuin seksiä. Kaksi kolmesta kertoi nukkuvansa puhelimensa vieressä.