Laura Vandervoort riisui kaiken hyvän asian puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaissyntyinen näyttelijä-malli Laura Vandervoort on yksi kuumimmista Hollywoodin nuorista tähdistä, vaikka varsinainen läpimurto onkin jäänyt vielä tekemättä. Jääkiekkolegenda Fred Sangerin 26-vuotias lapsenlapsi on ehtinyt tähdittää jo useita televisiosarjoja.

Hollywoodin parhaimpiin naisvartaloihin taannoin rankattu kaunotar on nyt poseerannut alastomana hyvän asian puolesta, sillä Laura nähdään keikistelemässä PETA-järjestön kampanjassa täysin alastomana.

Laura Vandervoort on ehtinyt urallaan jo näytellä esimerkiksi elokuvissa Mom’s Got A Date With A Vampire ja The Lookout sekä televisiosarjoissa C.S.I., Instant Star, Smallville ja The Dresden Files. Lisäksi hän oli mukana MTV-kanavan The Hills -realitysarjassa.