Milla Jovovich poseerasi rohkeasti – rinta paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Milla Jovovich poseerasi viime vuonna ilman vaatteita Maxim-lehden sivuilla, ja sittemmin jatkoi samaa toisessa lehdessä. A Perfect Getaway -elokuvassa taannoin nähty kaunotar on yhden lapsen äiti, mutta sitä ei hänen alastonkuvistaan uskoisi.

Nainen nähdään Stone-elokuvassa alastomana, ja kohtaus sai jo etukäteen kovasti huomiota. Nyt Millan uran rohkeimmat poseeraukset on koottu yhteen, ja kuvagalleriassa hän vilautti myös rintaansa ja poseerasi alastomana intiimit paikat piilossa.

Ukrainalaissyntyinen 34-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.